Курортний Скадовськ наприкінці сезону прибирають та чистять від бруду

3 года назад 0

Сталося це завдяки проведенню 20-22 серпня у місті Скадовськ ХVІІІ Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри».
Скадовчани та гості міста неодноразово на сторінках соцмереж ділилися своїми враженнями та світлинами непідготовленого до курортного сезону міста. Скаржилися, на плантації на вулицях курорту небезпечної рослини-алергену амброзії, на невивезене сміття, пошкоджені парапети дитячого пляжу, проблему безпритульних тварин.
Але місцева влада не звертала на дописи ніякої уваги, пояснюючи такий стан справ у місті недостатнім фінансуванням.
Однак, все ж-таки владі довелося зреагувати, щоб не "вдарити в бруд обличчям" і доручити керівникам підприємств, організацій, установ, оздоровчих та освітніх закладів, власникам кафе, барів, магазинів, кіосків, приватних будинків у термін до 17 серпня 2021 року привести в належний стан прилеглу територію. Таке розпорядження підписав міський голова Скадовська Олександр Яковлев.
І лише тому, що 20-22 серпня у місті Скадовськ проходитиме Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль "Чорноморські Ігри", присвячений 30-й річниці незалежності України.
А на фестиваль до міста з’їдуться діти з різних куточків України, популярні артисти та відомі діячі української музичної індустрії та очікують багато гостей – глядачів, аби на них подивитися.
І якщо б не цей фестиваль, то напевно і не було б «великого прибирання» — самим же скадовчанам це, мабуть думають чиновники, не потрібно – жити щодня у чистоті…
Тетяна САФОНОВА