Львівський оборонний кластер надав 182 бронежилети місту Херсон

1 год назад 0

Через небезпечну ситуацію в Херсоні, що склалася внаслідок постійних російських обстрілів, Херсонська міська військова адміністрація звернулася до одного з підприємств оборонної промисловості у складі ДК «Укроборонпром» з проханням розглянути можливість надання допомоги у вигляді бронежилетів, повідомляє пресслужба Херсонської міської ради.
Львівський оборонний кластер не тільки надав 182 бронежилети, але й організував їхню доставку у місто Херсон. Бронежилети будуть розподілені насамперед серед працівників комунальних підприємств, які забезпечують цілодобове обслуговування та аварійне відновлення критичної інфрастуктури в надзвичайно небезпечних умовах.
Засоби захисту також будуть надані співробітникам районних у місті Херсоні рад, старостинських округів, які виїжджають працювати в особливо небезпечні райони, забезпечуючи життєдіяльність громади: розвозять питну воду, хліб, необхідну гуманітарну допомогу жителям, евакуйовують цивільне населення, наражаючи себе на смертельну небезпеку.
Дякуємо Львівському оборонному кластеру за небайдужість та надану допомогу! Кожний бронежилет у нашій ситуації щоденно рятує життя.