Макс Барських пригадав, яке майбутнє йому пророкували у дитинстві: «Це було модно в Херсоні»

8 месяцев назад 0

Артисту пропонували зовсім іншу професію.

Співак  Макс Барських пригадав, як у дитинстві його родина пророкувала йому зовсім інше майбутнє.

Спогадами про початок свого шляху артист поділився під час допрем'єрного прослуховування свого нового альбому "Зорепад", на який також завітала редакція .

Так, Барських розповів, що малечку він завжди знав, що хоче співати на сцені. Однак мама та сестра Макса вважали, що йому слід обрати більш звичну професію. Співак родом з Херсона, тож не дивно, що рідні одразу ж запропонували йому піти навчатися на морську спеціальність.

"З самого дитинства мені завжди казали "Ні". Я пам'ятаю, коли закінчував школу,  моя сестра та мама мені казали йти до мореходки. Бо це було модно в Херсоні. Казали, що треба вибирати таку професію, що буде приносити гроші. Але я розумів, що моє життя не про гроші" , — поділився Макс. Макс Барських у дитинстві / Фото: instagram.com/max_barskih Про відсутність таланту у майбутньої зірки йому також сказала вчителька у школі. На думку викладачки, у Барських зовсім не було голосу. Проте, навіть це не зупинило юнака на шляху до мрії.

"У першому класі мені сказали, що у мене немає голосу. А я думав: "Блін, як так? Я ж люблю слухати Backstreet Boys та Брітні Спірс і хочу їх співати". Я ніколи не думав, що я талановитий. Я просто відчував свої мрії", — розповів Макс. Макс Барських у дитинстві / Фото: instagram.com/max_barskih Нагадаємо, що Макс Барських представив свій перший українськомовний альбом. Співак зібрав у столичному барі колег, блогерів та друзів. Як минула гучна презентація альбому "Зорепад" та хто з зірок завітав підтримати артиста . Макс Барських / Фото: Пресслужба Макса Барських