Малі і середні агропідприємства Херсонщини запрошують подавати заявки на одержання гранту

5 лет назад 0

Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток») запрошує малі і середні агропідприємства подавати заявки на одержання гранту, спрямованого на поліпшення існуючих або створення нових сучасних потужностей для переробки фруктів, повідомляє Департамент агропромислового комплексу Херсонської ОДА.

Мета гранту: розширення ринків та обсягів збуту фруктів та продуктів їх переробки зі збільшеною доданою вартістю.

Грантові заявки, які показують більш суттєвий вплив на розвиток ланцюжків доданої вартості, отримають більш високу оцінку в процесі відбору для надання гранту. Тому важливо включити числові показники при визначенні очікуваних результатів. 


Процес подання заявок

Заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) слід подавати в електронному форматі на адресу [email protected] із зазначенням «RFA-09» у темі листа. Заявки мають бути подані не пізніше 18:00, 18 січня 2019 року. Заявки, надіслані пізніше встановленого часу, або такі, що не відповідають вимогам до подання (комплектності) документів, розглядатися не будуть. 

З питаннями звертатися на ім’я керівника грантового відділу Володимира Наконечного, на електронну адресу: [email protected] На прохання заявників проект «Агросільрозвиток» допомагатиме заявникам зрозуміти процедуру подання заявок і може надати консультацію щодо підготовки заявки. 

Більше інформації про проект “Агросільрозвиток” дивіться на Фейсбук-сторінці проекту https://www.facebook.com/usaid.ards/.