Мер Херсона влаштував підлеглим «темну» за відсутність освітлення

2 года назад 0

Суворий контроль за освітленням вулиць доручив здійснювати міський голова Херсона Ігор Колихаєв керівникам районів, старостам округів. Йшлося про це сьогодні на нараді, яку зібрав Ігор Колихаєв за підсумками численних скарг від містян.
«Таке відчуття, ніби ви самі цими вулицями не ходите й не їздите – невже не бачите, що місто темне? Під суворий контроль усі вулиці – без винятку. Запитувати буду за всією строгістю. Містяни мають рацію: навіть там, де лампочки нібито горять, – темінь!», – влаштував підлеглим прочухан керівник міста.
Відпрацювати всі скарги, особисто перевірити якість освітлення та неухильно контролювати це питання – поставив Ігор Колихаєв завдання присутнім керівникам районів та попросив передати свою вимогу старостам.
«Ви всі повинні працювати у щільній зв’язці: голови районів, старости, директор департаменту міського господарства, директор Міськсвітла…
Я вам більше скажу: ваші зарплати та премії тепер залежатимуть від продуктивності цієї роботи. Відомості я підписуватиму лише в тому випадку, якщо у вас до роботи одне одного не буде претензій. Набридло слухати про те, що хтось когось не чує! Ми всі в одному човні пливемо – допомагайте місту разом. Вдруге я цього повторювати не буду», – підсумував міський голова.
Тепер свій план роботи КП «Херсонміськсвітло» формуватиме на підставі заявок від голів районних у місті рад. Пріоритетами у цій роботі стане висвітлення територій біля всіх соціальних об’єктів, дитячих та навчальних закладів, пішохідних переходів, місцях відпочинку та прогулянок тощо.
Залишати свої заявки на освітлення вулиць містяни можуть квартальним, головам ОСББ, безпосередньо в районні у місті ради, на гарячу лінію міського голови: +38 050 040 4424.
Херсонська міська рада