Михайло Опанащенко: Відремонтуємо дороги в Херсоні чи почекаємо ще?

4 года назад 0

Дороги у місті Херсоні — тема болюча. Запитайтев будь-якого автомобіліста, скільки ще він згоден чекати, доки можна буде перестати розбивати автомобіль на ямах у місті? Деякі ділянки взагалі не мають асфальтового покриття. Кожен херсонець дасть чітку відповідь: ремонтувати потрібно вже!

«Я впевнений, що капітальний ремонт дорожнього покриття в Херсоні реально здійснити за 3-4 роки»,- зазначає кандидат на посаду міського голови Михайло Опанащенко.

Для цього, за його словами, варто залучати інвестиції, за рахунок яких, власне, і буде проведено ремонт. З дотриманням всіх державних стандартів, за новими технологіями.

«Адже зараз дороги теж ремонтуються. Проте мова йде більше про ямковий ремонт, це по-перше. А по-друге, це досі робиться за старою доброю традицією, коли змучені робітники ходять з відбійними молотками, віниками, граблями та відрами замість того, аби використовувати інноваційну техніку з фрезами, яка сама може знімати асфальт та класти його в машину» , — підкреслює Михайло Опанащенко.