“Міс Україна Всесвіт” допомагає біженцям з Каховки

9 месяцев назад 0

Оргкомітет конкурсу "Міс Україна Всесвіт" оголосив переможницю 2023 року. Нею стала 26-річна киянка Ангеліна Усанова. Про це  засновниця змагання Анна Філімонова в Instagram.

  • "Нова "Міс Україна Всесвіт". Музикант, співачка, авторка пісень, вчитель йоги та медитації. Звуковий цілитель. Пройшла кілька ступенів навчання в ашрамах Шиваванди йоги в Австрії та Індії. Вивчала нутриціологію в Institute for Integrative nutrition (США)", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що жінка активно волонтерить. Вона збирає кошти на допомогу сімʼям біженців з Маріуполя, Каховки. Крім цього, робила власні живі концерти в Європі. Усанова знає сім мов, враховуючи французьку, німецьку, японську.

“Особисто для мене шлях Ангеліни унікальний, як і її душа та місія, — пише Філімонова.  — Ще будуть приводи розповідати вам про неї більше. А поки що милуємося свіжими світлинами з США від  де нова міс зараз перебуває та записує новий трек про Україну”.

Цьогоріч переможницю обирали шляхом онлайн-співбесід та голосування журі.

  • “Гучні шоу не на часі", – зазначила Філімонова.

Усанова офіційно отримає корону "Міс Україна Всесвіт-2023" наприкінці серпня у Києві. Наразі дівчина перебуває у США, де вже розпочала підготовку до конкурсу.

Тепер Ангеліна Усанова представлятиме Україна на конкурсі “Міс Всесвіт” 18 листопада в Сальвадорі.

На головній світлині: Анна Філімонова. Усі фото з її інстаграм.