Monobank почне працювати у Польщі: українським біженцям будуть доступні безкоштовні перекази

1 год назад 0

Український Monobank виходить на ринок Польщі. У сусідній країні почне працювати новий банківський сервіс під назвою Stereo.

У Monobank повідомили про відкриття попереднього замовлення у Stereo – нового банківського сервісу від творців Monobank. Зауважено, що українці в Європі незабаром зможуть отримувати такі послуги як спілкування українською мовою, цілодобову підтримку в месенджерах, дистанційну реєстрацію через "Дію", зручні перекази між рахунками. Нашим співвітчизникам також будуть доступні безкоштовні банківські перекази в Україні.

Вказано, що перекази в Україну із Польщі є одним із найбільших каналів надходжень валюти до вітчизняної економіки. Monobank прагне дати українцям безкоштовний та зручний інструмент, щоб перераховувати кошти близьким.

Стало відомо, що реєстрації потрібен PESEL. Це аналог українського ідентифікаційного коду, номер запису у польській системі реєстрації населення. При цьому послуги аналога Monobank також доступні полякам.

Стало відомо, що Monobank вже отримав 50 тисяч на замовлення на карти свого нового проекту в Польщі. Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський у Facebook.

"Стільки було всього, коли ми розпочинали mono. А зараз за один день. Надихає", — зазначив економіст.
Офіційний реліз планується цього кварталу. Є можливість оформити версію stereo, яка коштуватиме 15 злотих на місяць. У ній доступні функції, яких немає у звичайній версії.

Нагадаємо, що у рейтингу українських банків за кількістю відділень минулого року вперше змінився лідер. Найбільше їх у державному ПриватБанку – 1210. При цьому банк скоротив 287 відділень. У державному Ощадбанку залишилося 1182 відділення.