Monobank встановлює обмеження на карти клієнтів, які ніде не працюють

1 месяц назад 0

Monobank почав встановлювати обмеження на карти непрацевлаштованих клієнтів. Про це свідчить скарга українки на порталі "Мінфін".
Клієнтка Monobank заявила, що їй обмежили карти через перевищення лімітів, до цього подібних прецедентів не було. За її словами, банку було надано докази, що незаконні операції не проводилися, проте це не дало жодного результату." Користуюсь картками моно однаково стабільно та активно вже 5+ років, ніяких незаконних операцій не проводжу, про суть операцій які проводяться по картці написала, скинула документи, скріншоти, але все марно ", — поділилася клієнтка.

Українка припустила, що обмеження були застосовані, оскільки вона не працевлаштована офіційно, а місячні обороти по карті становлять десятки тисяч гривень." Бо бачите людина яка не працевлаштована офіційно не може витрачати кілька десятків тисяч на місяць, хоча я пояснила звідки кошти ", — скаржиться українка.

Фахівці Monobank відреагували на скаргу та зазначили, що не вся інформація у відкликанні відповідає дійсності. Водночас заявили, що назвати причину обмежень не можуть, оскільки це буде порушення банківської таємниці.