На чому їздять поліцейські Херсонщини

2 года назад 0

Вчора, 18 лютого автопарк поліції Херсонщини поповнивсяновими новими службовими автомобілями «Renault Megan», «Peugeot 301» та «Toyota Corolla» із сучасним оснащенням поповнили автопарк територіальних підрозділів поліції Херсонської області, що покращить оперативність та ефективність роботи правоохоронців.
П’ять транспортних засобів за сприяння Нацполіції України передали у Херсонське районне управління поліції, Генічеський, Скадовський, Бериславський та Каховський районні відділи поліції для використання їх під час виконання правоохоронцями службових завдань.
Начальник Головного управління Національної поліції Херсонщини Ігор Король вручив ключі та сертифікати від автомобілів представникам територіальних підрозділів поліції.

– Переконаний, що сучасний автопарк підвищить якість виконання роботи поліцейських. Зокрема, завдяки новим автомобілям поліцейські зможуть більш оперативно реагувати на виклики, швидше прибувати на місця подій, забезпечувати правопорядок, ефективніше протидіяти злочинності та створювати безпечне середовище на території області, – розповів Ігор Король.
Після отримання ключів представники територіальних підрозділів поліції на нових службових автомобілях відбули до місць несення служби.
Відділ комунікації поліції Херсонської області