На Херсонщині благодійники допомагають медичним установам

3 года назад 0

Представники Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" та голови однойменної з Фондом партії Геннадія Лагути передали до КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Таврійськ" Таврійської міської ради сучасний багатофункціональний принтер-сканер.
З таким зверненням звернулося керівництво медичної установи, яке наразі готовить заклад до відкриття після капітальної реконструкції. Зазначимо, що наразі в м. Таврійськ проживає близько 11 тисяч людей. Відкриття лікарні надасть можливість жителям міста отримувати якісну та повноцінну допомогу на місці.
"Дякуємо Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" та голові однойменної з Фондом партії Геннадію Лагуті за підтримку та допомогу у забезпеченні матеріально-технічної бази нашого закладу. Це допомога не лише працівникам, а й усім майбутнім пацієнтам. Адже це значно пришвидшить отримання необхідних паперових документів та спростить обіг в електронних процесах", — розповів генеральний директор КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Таврійськ" Таврійської міської ради Микола Гуменюк.
Допомогу від Благодійного фонду отримав і Новокаховський центр первинної медико-санітарної допомоги — довгоочікуваний кондиціонер зима-літо. Встановлення нової техніки дозволить лікарям та пацієнтам перебувати у комфортних умовах під час вакцинації та отриманні інших життєво необхідних послуг.
«Наш центр стоїть на передовій боротьби з COVID-19 та ще й на його території відкрили пункт вакцинації. Ми бажаємо, щоб медики працювали у комфортних умовах, для чого і потрібен цей кондиціонер. Дякуємо Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» за оперативне реагування і допомогу», — директор центру Олена Ходорковська.
Голова однойменної з Фондом партії Геннадій Лагута наголошує: «Лікарі — ті професіонали, які миттєво готові надати нам допомогу чи навіть повернути до життя. Тож, ми не маємо стояти осторонь їх прохань! Сподіваємось, що ця техніка поліпшить умови роботи для наших янголів у білих халатах.
— Наша команда впевнена, що кожен громадянин України має отримувати висококваліфіковану медичну допомогу, незалежно від географічного розташування та масштабу населеного пункту в якому проживає. Тому ми постійно працюємо в цьому напрямку та намагаємося забезпечити медиків області усім необхідним для роботи обладнанням та матеріалами" , — наголосив Геннадій ЛАГУТА.