На Херсонщині допомагають юним туристам

3 года назад 0

Команда Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» продовжує марафон добрих справ — туристичний гурток "Компас", що діє на базі КЗ "Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості" отримав обладнання, яке знадобиться для походів.
«Це дуже класно, що сьогодні нам є до кого звернутися по допомогу, що люди завжди готові відгукнутися і виконати наше прохання! Ми дякуємо Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» та Геннадію Лагуті за таку турботу», — завдячує директор КЗ "Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості" Інна Ковпей.
Зокрема, на прохання юних туристів представники Благодійного Фонду придбали та передали керівникам гуртка туристичний намет "Гавань +".
«Ми маємо зробити все можливе, аби наші діти розвивалися, аби вони відкривали для себе світ. Тож, як тільки отримуємо прохання щодо забезпечення їх необхідними речами – відгукуємося і забезпечуємо. Долучайтеся до добрих справ і ви!», — наголосив голова однойменної з Фондом «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Геннадій ЛАГУТА.