На Херсонщині ФК «Енергія» помірявся силами з командою «Миколаїв»

3 года назад 0

Черговий матч 10 туру Чемпіонату України з футболу другої ліги відбувся учора, 26 вересня, у Новій Каховці. Господарі поля ФК «Енергія» приймали МФК «Миколаїв».
Гра видалася багатою на голи — м’яч побував у воротах п’ять разів. Переміг «Миколаїв», але і «Енергія» показала себе як достойний суперник – рахунок матчу 3:2.
Підтримував своїх у цій грі не лише президент ФК «Енергія» Володимир Хвостов, на трибунах за команду Нової Каховки вболівав і голова облдержадміністрації Сергій Козир.
На його думку, у цьому поєдинку переможцями вийшли обидві команди.
«Мабуть, одним із моїх найбільших захоплень є футбол. Завжди, у вільну хвилинку або ж вихідний, намагаюсь грати у футбол та відвідувати місцеві матчі.
Сьогодні побував у Новій Каховці. Дякую президенту «Енергії» Володимиру Хвостову за запрошення!
Гра була емоційна та напружена. Цього разу перемогу отримала команда з Миколаєва. Проте, я вважаю, обидві команди — переможці, адже вони як справжні герої захищали свої ворота», — поділився враженнями від гри Сергій Козир на власній сторінці у фейсбук і додав: «Я впевнений, ми будемо і надалі розбудовувати спортивну інфраструктуру області! Сьогодні — це в пріоритеті!».
Наголос на пріоритетності спорту у роботі нинішньої влади також зробив і Володимир Хвостов.
«Розвиток спорту на Херсонщині набирає обертів. В рамках програми Президента «Велике будівництво» з’являються нові стадіони, спортивні майданчики. Все буде! Спортивні об‘єкти. Перемоги. Обласна влада робить все від них залежне», — написав у Фейсбуці Володимир Хвостов.
Що ж до гри новокаховської команди, то президент ФК «Енергія» оцінив її так — бойовий дух і віддача до останнього.
«Гравці обох команд були сильні та завзяті, наші боролися до фінального свистка. Але рахунок 2:3. А це значить, що у нашої команди все попереду! Дякую гравцям за самовіддану гру. За круті моменти. Вперед, жовто-чорні!», — написав у соцмережі Володимир Хвостов.
Олена РЄЗНІЧЕНКО