На Херсонщині хулігана засудили за оголенння перед сусідкою

3 года назад 0

Таке рішення Білозерського районного суду Херсонської області, який штрафом у 5 тисяч гривень чином покарав місцевого жителя за хуліганство.
За матеріалами справи, 9 квітня цього року чоловік на своєму подвір’ї нецензурно лаявся на адресу сусідки, яка в цей час перебувала у дворі свого будинку. Зрештою, зловмисник оголив і показав жінці свої сідниці.
У суді обвинувачений все визнав. Щиро покаявся і пояснив, що того дня у нього зникла качка і він сильно засмутився. Подумав, що качку викрали сусіди, затіяв сварку із сусідкою, що тривала декілька годин, ображав жінку, кричав на неї, висловлювався нецензурною лайкою, і насамкінець, розізлившись, продемонстрував їй свої оголені сідниці.
Потерпіла розповіла, що сусід систематично вчиняє сварки з нею та іншими місцевими жителями. Того дня на городі кидав на її подвір’я та в її бік каміння і склянки. Потерпіла злякалася за маленьку дитину і відвела її додому, викликала поліцію. Конфлікт тривав близько 9 годин.
Поліція приїздила на виклики двічі, говорила з чоловіком, але це нічого не дало. Сусід продовжив непристойно лаятися, а потім публічно оголився та продемонстрував свої сідниці. Це чули і бачили її діти, чоловік і сусіди.
Суд призначив 2 роки обмеження волі, звільнивши засудженого від відбуття покарання з іспитовим строком 1 рік. При цьому ображена жінка хотіла 25 тисяч гривень компенсації, кажучи, що її моральному здоров’ю спричинено значної шкоди, її життя було перенасичене негативними емоціями, принижено честь і гідність. Але, зважаючи на обставини справи, суд визнав позов тільки на 5 тисяч.
Судовий репортер