На Херсонщині кожна аграрна професія важлива – переконані працівники одного з провідних підприємств регіону

2 года назад 0

Професій у аграрній сфері чимало, і всі вони – це нелегка, але важлива праця. Сільському господарству присвятила своє життя Олена Борсяк – зоотехнік з управління стадом та селекційної роботи на молочній фермі підприємства «Агропродукт, ЛТД».
У руках Олени – найважливіше, це здоров’я тварин. Адже саме воно має першочергове значення для селекції — поліпшення племінних і продуктивних якостей корів, що в кінцевому результаті підвищує й надої, й якість молока.

Олена – фахівець широкого профілю, її робота потребує повної концентрації, уміння співпрацювати з людьми: «Так, завдань у мене багато, адже працюю на підприємстві принципово нового формату.
Та для мене велика честь бути частиною «Агропродукт, ЛТД» — компанії, що постійно розвивається, застосовує інноваційні технології.
Тут не зупиняються на досягнутому. Кожного ранку, починаючи зміну, відчуваю, що роблю корисну справу. І відчуття це надихає на нові звершення і відкриття», — ділиться Олена Борсяк і додає: Любіть те, чим займаєтеся, розвивайте аграрну Херсонщину ».
Анна ДМИТРІЄВА