На Херсонщині Мінстр представив Короля

2 года назад 0

Сьогодні, 12 лютого Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський представив особовому складу Головного управління Національної поліції в Херсонській області нового начальника главку полковника поліції Ігоря Короля. До цього він обіймав посаду заступника начальника ГУНП в Полтавській області — начальника кримінальної поліції.
Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський зазначив, що нині відбувається посилення інформаційної ескалації навколо ситуації в державі: “Ми маємо визначити основні безпекові моменти, і Національна поліція є основою стабільності держави”, — зазначив Денис Монастирський. Він також подякував попередньому керівнику ГУНП в Херсонській області Олександру Прокудіну за 2,5 роки керівництва поліцією у непростому регіоні в плані безпеки держави.

Тим часом Голова Нацполіції України Ігор Клименко назвав основні завдання, які стоять перед новопризначеним керівником поліції області. Серед них – посилення довіри населення до кожного поліцейського та всієї системи МВС, дотримання прав і свобод людини, покращення стану реагування на повідомлення про вчинення злочинів та правопорушень.
Крім того, йдеться про оперативне та якісне реагування на безпекові виклики, забезпечення стабільності в регіоні, що межує з тимчасово окупованою територією АР Крим, а також боротьба зі злочинністю. “Завдання кожного керівника територіального підрозділу поліції – забезпечення стабільності в цьому непростому та стратегічно важливому регіоні, робота на результат, аби кожна людина почувалася у безпеці, і, як наслідок, висока оцінка роботи поліції від громадян”, – наголосив Ігор Клименко.
Тепер вже, колишній начальник ГУ Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін висловив вдячність керівництву МВС та Нацполіції за оцінку роботи. Крім того, він подякував колективу, разом з яким доклав чимало зусиль для реалізації проєкту безпечного простору та якісного поліцейського сервісу в регіоні.
Новопризначений керівник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Ігор Король запевнив, що докладе максимум зусиль для реалізації поставлених завдань та зверне увагу на розв'язання проблем, які найбільше турбують жителів області.

Відділ комунікації поліції Херсонської області