На Херсонщині одна з доріг перекрита для фур

5 месяцев назад 0

Через негоду на Херсонщині без світла лишаються 68 населених пунктів. Енергетики зранку працюють, щоб всі жителі мали електропостачання у своїх оселях. Перекрито одну дорогу для фур.

Про це  начальник Херсонської ОВА  Олександр Прокудін .

За його словами, дороги у регіоні – майже проїзні. Орієнтовно на шість годин перекрили для фур автошлях Т-04-03 Марʼянське – Берислав. Цей маршрут зараз розчищають від снігу. 

Медична сфера регіону працює у штатному режимі. Також розгортають у регіоні "Пункти незламності". 

Учора, 26 листопада, відбулося засідання координаційного штабу з питань реагування на погіршення погодних умов на Херсонщині.
Як повідомили в пресслужбі Херсонської ОВА, було ухвалено рішення щодо цілодобової роботи штабів на місцях, а також постійного моніторингу ситуації. До цієї роботи залучені рятувальники, поліцейські, медики, енергетики, дорожники, служби відновлення та інші відповідальні установи.

Під час засідання штабу йшлося й про оперативне залучення сил та засобів для ліквідації надзвичайних ситуацій, а також про роботу "Пунктів незламності".

Окремо обговорили питання ускладнення ситуації на дорогах регіону. Для унеможливлення аварійних ситуацій забезпечено чергування техніки підвищеної прохідності.