На Херсонщині оголосили тендери на зведення понад 80 будинків у селі Посад-Покровське

3 месяца назад 0

На деокупованій Херсонщині оголосили тендери на 81 нове будівництво і 39 капітальних ремонтів осель у селі Посад-Покровське, яке увійшло до урядового проєкту з комплексного відновлення населених пунктів.
Про це у повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає .

«Посад-Покровське. Продовжуємо реалізовувати проєкт відбудови. Маємо 5 будинків площею 70 квадратних метрів кожен, у яких вже зведено стіни, завершена покрівля. На черзі – внутрішні роботи… Загалом оголошено тендери на 81 нове будівництво і 39 капітальних ремонтів осель», — йдеться у повідомленні.Відео: Фейсбук Oleksandr ProkudinВІДЕО ДНЯ

За його словами, триває закладення фундаменту чотирьох осель. Ці будинки будуть з підвалами. Їхня площа — 90 метрів квадратних. Таких будівель буде 22.

Як зазначив Прокудін, паралельно фахівці працюють над відновленням мереж електропостачання, газопостачання та водопостачання, доріг й автомагістралей. Роботи триватимуть до повного відновлення села.

За планом буде споруджено стильні типові будиночки та вся необхідна інфраструктура. Прокудін підкреслив¸що такий підхід необхідний, адже село окупанти знищили вщент. Тож єдиний вихід — зведення з нуля.

Як повідомляв Укрінформ, село Посад-Покровське увійшло до урядового проєкту з комплексного відновлення населених пунктів.