На Херсонщині після трьох днів пошуків знайшли зниклу 13-річну дівчинку

3 года назад 0

13-річна жителька одного з сіл Білозерського району у неділю пішла з дому і не повернулася. Ніяких повідомлень опікунам не залишила та на зв'язок не виходила. На пошуки дитини задіяли весь особовий склад районного відділення поліції, оперативників та ювеналів з обласного управління, а також допомагали місцеві жителі.
Поліцейські поспілкувалися з друзями та однокласниками дівчини. Але нікому з них про своє місцезнаходження вона не повідомляла. Уже ввечері 22 вересня працівнику поліції зателефонувала жінка, яка знає неповнолітню. Заявниця розповіла, що поверталася додому через парк Херсонська фортеця, де і побачила розшукувану дівчину. На місце негайно вирушили працівники відділу ювенальної превенції та оперативники обласного главку поліції. Правоохоронці виявили дівчину в парку, з нею було все добре.
Неповнолітня пояснила, що їй набридло жити з опікунами та ходити до школи. Вона хоче бути самостійною. Весь час, поки її шукали, дівчина жила у нової знайомої. З неповнолітньою працівники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду та передали опікунам, яким порадили звернутися до спеціалістів для корекції поведінки школярки.
Поліція Херсонської області