На Херсонщині подбали про дозвілля для дітей

3 года назад 0

Відтепер дитячий майданчик у навчально-виховному комплексі села Нова Калуга, що поблизу смт Велика Олександрівка, буде куди зручнішим та сучаснішим. Адже Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» виділив кошти та придбав нову пісочницю.
«Нарешті наші дітки гратимуться у чистій та безпечній пісочниці. Ми будемо спокійні, що туди не потраплятиме скло чи інші заборонені предмети. Та й педагогам і батькам буде спокійніше. Представники Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!», ми безмежно вдячні вам за розуміння та допомогу» ,- батьки вихованців Новокалузький НВК.
Об‘єкт вироблений з дерева, а також має спеціальну кришку. Це дозволяє зберігати пісок чистим та безпечним для дітей. Більше того, пісочниці закритого типу рекомендовані Міністерством охорони здоров‘я України і мають бути вставлені на всіх майданчиках.
« Безпека дітей для нашої команди — понад усе! Тож як отримуємо прохання, які стосуються дітей та їх комфорту, допомагаємо без зайвих вагань. Сподіваємось, що вихованці оцінять нашу турботу і гратимуться залюбки» — наголосив голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.