На Херсонщині поліцейські та благодійники передали гуманітарну допомогу сім’ям переселенців із дітками з окупованого лівобережжя

1 месяц назад 0

Працівники ювенальної превенції спільно з представниками іноземної організації «Project ESPWA» прибули до Чорнобаївської громади, щоб передати благодійну допомогу місцевим жителям та родинам переселенців із дітками. У населених пунктах громади нині мешкають чимало сімей із дітьми із лівобережжя, які вимушені були покинути рідні домівки через російську окупацію.

Про це звітує пресслужба поліції Херсонської області.

Люди потребують найнеобхідніших побутових речей, а діти – засобів для навчання. Гуманітарну допомогу для вимушених переселенців збирали благодійники кількох європейських країн. Завдяки консолідації зусиль дітки отримали одяг та взуття, канцелярське приладдя, солодощі, іграшки, гігієнічні набори та медикаменти. Благодійники подбали і про домашніх улюбленців, місцевим жителям роздали корм для їх собак та котів.

Батьки та діти дякували благодійникам і поліцейським, які роблять все можливе для підтримки людей на деокупованих територіях та передають допомогу вимушеним переселенцям відповідно до їх потреб. Діти з Олешок, Голої Пристані та Каховки подарували прапорці іноземним гостям та казали, що дуже чекають на звільнення лівого берега і повернення додому.