На Херсонщині поліція документує наслідки російських атак, в результаті яких троє людей поранено

1 неделя назад 0

Російські воєнні злочинці не припиняють обстрілювати мирне населення Бериславського та Херсонського районів із артилерії, БпЛА та авіації.

Про це звітує пресслужба поліції Херсонської області.

Минулої доби під вогневим ураженням армії рф перебували Херсон, Антонівка, Кизомис, Ромашкове, Інженерне, Садове, Берислав, Ольгівка та Осокорівка. Через російську агресію поранено трьох людей.

В результаті обстрілів пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури, багатоквартирний та приватні будинки, два автомобілі та газові труби.

Війська рф здійснили авіаційні удари керованими бомбами у Бериславі по території заводу, який отримав значні пошкодження внаслідок попередніх обстрілів. Місто перебувало і під артилерійським обстрілом противника, снарядами пошкоджено багатоквартирний будинок, там виникла пожежа, яку швидко загасили рятувальники. Також зафіксовано влучання авіабомби біля Ольгівки. На щастя, обійшлося без потерпілих.

Ворог атакував дроном-камікадзе Осокорівку, в результаті вибуху пошкоджено автомобіль.

Внаслідок артилерійського обстрілу Білозерської громади пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури.

За медичною допомогою звернувся 47-річний житель Качкарівки. У чоловіка діагностували вогнепальну рану та поранення грудної клітини, які він отримав ввечері 23 квітня внаслідок ворожої дронової атаки.

До лікарні звернулася 35-річна жителька Михайлівки, у неї діагностували поранення ноги та вибухову травму. Поранення жінка отримала кілька днів тому, коли потрапила під ворожий обстріл.


Вночі під масованим обстрілом армії рф перебував Станіслав. Там пошкоджено майже 40 будинків, у власній оселі постраждав 57-річний чоловік, у нього контузія та черепно-мозкова травма.

Від ворожих атак потерпали жителі Центрального та Дніпровського районів Херсона, артилерійськими снарядами там пошкоджено приватні будинки.

На місцях російських атак працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів військ рф.

За минулу добу поліція відреагувала на 246 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 17 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.