На Херсонщині пропонують зустріти Новий рік на морі

2 года назад 0

Деякі херсонці вже давно не святкують Новий рік вдома, а надають перевагу іншим активностям. Хто любить потанцювати в ресторані, хтось воліє святкувати у теплих краях, плескаючись у теплому океані.
Оскільки Херсонщина має аж два моря, то останніми роками все активніше на узбережжях починають відкриватись заклади, які працюють не лише з травня по вересень, а цілий рік. І пропонують своїм клієнтам зустріти 2022 рік із гарним настроєм, вдихаючи аромати моря.
Так, наприклад, подібний заклад у селищі Залізний Порт пропонує клієнтам на три дні поринути у казкову атмосферу. На гостей чекає спеціальна концертна програма, окреме свято для дітлахів, смачна їжа та салют. Коштуватиме такий відпочинок від 8700 гривень за три дні.
Якщо Чорне море не подобається, то на зустріч із Дідом Морозом можна вирушити на берег Азовського моря. У готелі на Арабатській стрілці пропонують провести час з 31 грудня по 2 січня за системою «все включено».
Після святкового бенкету, у перший день нового року, гості зможуть відвідати термальні джерела, барбекю та розіграш цілого ящика мандарин. За подібний відпочинок доведеться сплатити 7900 грн за двох.
Сергій ГЕОРГІЄВ