На Херсонщині провели благодійну акцію «Готуємось до школи разом»

3 года назад 0

Вчора, 30 серпня, в обласному центрі, напередодні Дня знань працівники ювенальної превенції обласного главку поліції спільно з співробітниками Управління патрульної поліції та представниками органів місцевої влади і громадських організацій провели благодійну акцію — «Готуємось до школи разом». Небайдужі мешканці міста мали змогу подарувати канцелярські приладдя, які напередодні навчального року передадуть дітям із малозабезпечених, багатодітних сімей та сиротам.
Окрім обласного центру, пункти зі збору шкільного приладдя та спеціальні тематичні бокси з написом «Підготуємось до школи разом» були розміщені у всіх адміністративних центрах територіальних громад області. Кожна небайдужа людина мала змогу надати посильну допомогу в підготовці до навчального року дітей із родин, які опинилися в складних життєвих обставинах.
— Наша мета, щоб ці діти відчували себе у школі комфортно, впевнено та у задоволення навчалися, — зазначив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонської області Віталій Сайфутдінов.
Відділ комунікації поліції Херсонської області