На Херсонщині розвивають туристичні можливості регіону

3 года назад 0

Нещодавно у Скадовському районі Херсонщини, на базі стоянкового судна «Павло Полуботок», відкрили новий туристичний хаб «Перлина Херсонщини».
Тут розташований плавучий ресторан, лаунж-зона, об’єкти життєзабезпечення та необхідної інфраструктури. Окрім того, судно має 2 трюми для прийомки стічних вод, переробка яких здійснюється автономною 7-ступеневою системою замкненого циклу. Електроживлення на об’єкті забезпечує судновий генератор.
«Перлина Херсонщини» оснащена швидкісним інтернетом до 75 Мбіт/сек на 100 користувачів одночасно, акустичною системою для проведення виїзних конференцій та офіційних заходів. За необхідності тут можна розмістити стаціонарний медичний пункт, кімнати для працівників поліції, ДСНС, прикордонників та інших служб.
А за ініціативи ГО «Українське товариство охорони птахів» (Bird Life Ukraine) на cудні планують розташувати цілорічну систему моніторингу міграції тварин на острові Джарилгач.
Участь у відкритті нового туристичного об’єкту взяв керуючий справами виконавчого апарату Херсонської обласної ради, депутат Павло Александров , який відзначив унікальну територію Херсонщини для туризму, відпочинку та рекреації:
«Херсонщина – унікальна. Вона приваблює туристів своєю природою, морем та рекреаційними послугами. З кожним роком Херсонщина набирає обертів популярності. І це не лише через природний ресурс. Винятковість Півдня і в наших фестивалях та таких хабах, як «Перлина Херсонщини».
Я вдячний всім, хто працює в напрямі безпечного та цікавого туризму. Бажаю вам віднайти якнайбільше локацій та об’єднати їх у нові туристичні маршрути» , – зазначив Павло АЛЕКСАНДРОВ.