На Херсонщині Сили оборони знищили два спостережних пости РФ, склад з боєприпасами та безпілотний розвідник

1 год назад 0

На Херсонщині Сили оборони знищили два російських спостережних пости в Олешках і на островах, склад з боєприпасами в Каховському районі та безпілотний розвідник,  у Facebook Оперативне командування "Південь".

Також ліквідували сім російських військових. Ракетно-артилерійські підрозділи продовжують вести контрбатарейну боротьбу, йдеться у дописі. Що відомо

  • Сьогодні, 3 березня, у Херсоні внаслідок обстрілів поранена 48-річна працівниця одного з місцевих підприємств. Також російські військові атакували населені пункти Херсонщини. Внаслідок обстрілів поблизу Томариного загинув тракторист, в Козацькому дві людини поранені.
  • Впродовж 2 березня російська армія здійснила 65 обстрілів Херсонщини, з важкої артилерії та "Градів" випустила по території області 366 снарядів.
  • На Херсонському напрямку протягом доби російські військові обстріляли Веселе, Берислав, Чорнобаївку, Антонівку та Херсон.
  • 2 березня російська армія вдарила з дронів по селищу Козацьке Бериславського району. Поцілили в чергу людей, яка стояла за гуманітарною допомогою біля школи. Поранені дев'ять людей, серед них — неповнолітня дитина. Четверо поранених — у важкому стані.