На Херсонщині суддя звинувачує колег у тому, що вони поширюють плітки

2 года назад 0

У колективах українських судів продовжують фіксуватись конфлікти між суддями.
Цього разу до Вищої ради правосуддя та Офісу Генпрокурора звернулася суддя Білозерського районного суду Херсонської області Анна Біла-Кисельова.
Анна Біла-Кисельова вже не вперше звертається до Ради правосуддя зі скаргою на колег, проте цього разу вона звинуватила інших суддів суду в тому, що вони не багато, не мало, домагаються її звільнення з посади.
З цією метою, за словами Анни Білої-Кисельової, її колеги навіть домоглися реєстрації кримінального провадження стосовно судді з цілої низки статей КК.
Також суддя повідомила до Ради правосуддя та Генпрокурора, що в колективі поширюються про неї та її родичів різні чутки та плітки.
Загалом схоже, що мікроклімат у колективі Білозерського райсуду ідеальним назвати складно.
Зазначимо, що у Анни Білої-Кисельової суддівська кар'єра складається дуже своєрідно. У 2013 році терміном на п'ять років її було призначено суддею Селідівського міського суду Донецької області. У 2015 році суддю було переведено на посаду судді Дніпровського районного суду Херсона.
За інформацією сайту Білозерського райсуду, наразі суддя Анна Біла-Кисельова не має повноважень для здійснення правосуддя.
Судебно-юридична газета