На Херсонщині триває екологічна акція

2 года назад 0

На Херсонщині проходить дистанційна акція "Кроки весни 2022". ЇЇ організував "Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді". Про це Суспільному розповіла завідувачка методичним відділом Центру Тетяна Мудрак .
За її словами зміст робіт має відображати красу природи, весняні явища природи та прояви дитячої любові до природи рідного краю, турботу про тварин та рослини.
Організатори вирішили започаткувати акцію для того, щоб відволікти дітей та їх батьків від роздумів про воєнні події та ще раз привернути увагу до речей, що сприяють розвитку людяності, доброти, співчуття — до тварин, рослин та природних явищ.
"Ми спеціально зробили умови участі максимально доступними для всіх охочих, розуміючи, що зараз можливості здобувачів освіти обмежені. Таким чином, з початку оголошення акції надійшло вже більше ста творчих робіт за всіма номінаціями", — говорить завідувачка відділу центру.
"В умовах воєнного часу вважаємо акцію максимально доречною, бо вона дає можливість проявити дітям свою активність, в той час коли більшість традиційних конкурсів еколого-натуралістичного спрямування зараз нажаль недоступні", — каже Тетята Мудрак.
Акція триває до кінця квітня. В травні будуть оголошені переможці, а найкращі учасники, у кожній номінації будуть нагороджені Дипломами.