На Херсонщині в результаті російських атак поранені троє людей, серед яких дитина

2 недели назад 0

Минулої доби війська рф здійснили обстріли правобережжя Херсонської області з артилерії, били з авіації та БпЛА. Через російську агресію постраждали три людини, серед яких дитина.

Про це звітує пресслужба поліції Херсонської області.

Від ворожих атак потерпали Херсон, Берислав, Нововоронцовка та Козацьке. Пошкоджень зазнали навчальний та медичний заклади, дитячий садочок, приватний та три багатоповерхові будинки, заклад громадського харчування, газопровід, автомобілі.

Вночі окупанти з дронів скидали вибухові пристрої в Бериславі. Внаслідок вибухів отримали поранення двоє людей: у 15-річної дівчини діагностували мінно-вибухову травму, вогнепальні поранення грудної клітини, верхніх та нижніх кінцівок, у 27-річного чоловіка — мінно-вибухова травма та вогнепальне поранення ноги.

До лікарні звернулася 47-річна херсонка. Жінка отримала мінно-вибухову травму та контузію напередодні під час нічного обстрілу Корабельного району.

На місцях ворожих «прильотів» працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які збирали речові докази, документували та ліквідували наслідки обстрілів, надавали допомогу постраждалим.

За минулу добу поліція відреагувала на 139 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 2 провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.