На Херсонщині відбулися Всеукраїнські змагання зі спортивної стрільби

2 года назад 0

Цими вихідними на базі спортивно-стрілецького комплексу «Золотой Фазан» у селі Чорнянка відбулися Всеукраїнські спортивні змагання з компакт-спортінгу.
Серед учасників були й співробітники аграрного підприємства «Агропродукт, ЛТД» – заступник директора Валентин Чечетов та комерційний директор з питань будівництва Станіслав Грагер. Вони продемонстрували свою спортивну майстерність та потрапили в ТОП-5 найкращих стрілків категорії «С».
До речі, підприємство вже не вперше бере участь у змаганнях подібного рівня. Як каже керівник «Агропродукт, ЛТД», депутат обласної ради Володимир Хвостов : здоровий та активний спосіб життя має бути в тренді.
Тож його компанія завжди за спорт для всіх, і не тільки надає спонсорську допомогу спортсменам, але й часто долучається до змагань у якості учасників. Взагалі цей вид спорту роблять ентузіасти власними силами. Вони люблять його і самостійно розвивають. Спорт живе і це прекрасно.
Довідково: Спортінг – це стрілецько-мисливський вид спорту зі стрільби із шротової та нарізної зброї по рухомих мішенях, що летять і котяться, мають різний діаметр і форму – тарілочки, пропелери, диски та рухомі зображення тварин.
Анна ДМИТРІЄВНА