На Херсонщині відбулося свято картоплі

3 года назад 0

Вчора, 22 серпня у селі Зміївка, що в Бериславському районі, провели довгоочікуваний перший фестиваль картоплі.
На учасників очікувала яскрава концертна програма за участі місцевих колективів, конкурси для трактористів та виставка Всеукраїнських агрокомпаній. Також під час святкування всі присутні мали змогу продегустувати домашні страви, у складі яких була картопля.
Не обійшлося проведення фестивалю без допомоги Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Представники Фонду оперативно відреагували на прохання щодо виділення коштів та придбання необхідних призів для переможців конкурсу.
« Через ці карантини наші жителі і забули про масштабні святкування, про спілкування один з одним. Ми вдячні представникам Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» за те, що не лише підтримали нашу ідею провести фестиваль, а й всіляко допомогли в його організації. Жителі села Зміївка залишилися у захваті », — староста села Зміївка Микола Куривчак.
« Ми раді, що місцевим жителям села Зміївка вдалося провести такий пишний і масштабний фестиваль. Такі ініціативи завжди хочеться підтримувати, адже подібні заходи згуртовують громаду! » — наголосив голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА .