На Херсонщині відбувся другий фестиваль підприємницької звитяги

3 года назад 0

Сьогодні, 24 вересня у Новій Каховці на Херсонщині в рамках «Таврійського ярмарку» відбувся другий фестиваль підприємницької звитяги «Чумак-Фест». Захід об’єднав ОТГ Каховського району, кожна з яких презентувала свій потенціал, досягнення та представила кращі зразки народного мистецтва.
«Чумак-Фест» – це яскравий приклад, коли влада, громада й бізнес об’єднується задля розвитку не лише місцевих ОТГ, а й економічного та туристичного потенціалу всієї області, — вважає депутат Херсонської обласної ради, директор агрокомпанії «Агропродукт, ЛТД» Володимир Хвостов.

Володимира Хвостова добре знають у Каховському районі та у Хрестівській ОТГ, зокрема, як небайдужу людину й соціально-відповідального підприємця. Сьогодні на фестивалі «Чумак-Фест» його активну громадянську позицію відзначили Почесною грамотою.

«Такі фестивалі безперечно, розвивають наші громади, популяризують і навіть стають частиною їх бренду та туристичними магнітами. Наше завдання сьогодні – показувати приклад розвитку всіх громад Херсонщини. Від них потрібні гарні ідеї й ініціативи, які ми відстоюватимемо на столичному рівні.
Тож продовжуємо працювати в синергії – громада, влада, бізнес. В єдності сила! Дякую усім колективам, які презентували свій мистецький потенціал, адже культура – це важливий місток єднання між людьми. Впевнений, «Чумак Фест» стане доброю традицією Каховського району і привабить не одного туриста» , — переконаний політик і підприємець Володимир ХВОСТОВ.
Олена РЄЗНІЧЕНКО