На Херсонщині відбувся перший Український військовий забіг — «Об’єднані Перемогою!»

3 года назад 0

Поблизу села Нижні Сірогози на Херсонщині відбувся перший Український військовий забіг, у якому взяли участь 50 військовослужбовців з військових частин, які входять до складу угруповання військ “Південь” та виконують бойові завдання на адмінкордоні з тимчасово окупованим Кримом. Про це йдеться у повідомленні пресслужби угруповання військ “Південь”.

“Сьогодні особовий склад угруповання військ “Південь” приймає участь у першому українському військовому забігові “Об’єднані Перемогою!”, що пов’язаний з популярністю подібних заходів за кордоном, в яких беруть участь не тільки військові, а ветерани й цивільні люди. А унікальність цієї події полягає в тому, що на Європейському континенті забіг під егідою армії, що воює, проводиться вперше”
, — наголосив командир угруповання віи?ськ «Південь» генерал-майор Андрій СОКОЛОВ.

По завершенню Забігу переможців було нагороджено грамотами від командира угруповання військ “Південь”. Так, за перше місце, грамоту отримав капітан Богдан ПОДОЛЬСЬКИЙ, за друге місце, грамоту отримав старший лейтенант Нікіта СТЕПАНОВ та за третє місце, грамоту отримав старший матрос Михайло ЄМЕЛЬЯНОВ.

Варто зазначити, що вболівальники підтримували товаришів, які приймали участь у першому Українському військовому забігу, який об’єднує людей довкола захисту України й омріяної Перемоги. Недаремно ця думка й була закладена у слоган забігу — «Об’єднані Перемогою!».
    
sprotyv.info