На Херсонщині відбувся туристичний форум

2 года назад 0

Вчора, 10 грудня на Арабатській Стрілці Генічеського району Херсонщини у готельному комплексі “Chalet Thermal” відбувся форум “Підсумки та прогнози курортно-туристичного сезону в Генічеській МТГ” , — повідомляє місцевий сайт Новий Візит.
Організаторами масштабного заходу виступили Асоціація гостинності Генічеського району та Генічеська міська рада. До учасників форуму звернилися голова Генічеської МТГ Олександр Тулупов, керівник райради райради Сергій Коржевий і голова Асоціації гостинності Сергій Шентябін.

Захід провели у формі круглого столу, де представники влади і бізнесу, що працює в сфері туризму і оздоровлення, обговорили проблематичні питання для розвитку курорту та ефективного реагування на виклики сьогодення.
Як зазначив модератор заходу – перший заступник міського голови Генічеська Андрій Євстратов , який відповідає за напрямок туризму, влада громади хоче налагодити конструктивний діалог та разом шукати шляхи виходу з проблемних питань.

Проведення форуму розділили на дві частини. В першій – приділили увагу проблемним напрямкам минулого сезону, таким як боротьба з комарами і медузами, перебої з електропостачанням та інша.


В другій частині обговорили перспективи оздоровчого сезону 2022 року – благоустрій пляжних територій і проходів до моря, розвиток альтернативних пляжів, просування реклами рекреаційної території громади через ЗМІ, інтернет-ресурси, соціальні мережі, транспорте сполучення, туристичний збір та інше.