На Херсонщині відкрили додаткові центри видачі гумдопомоги

1 год назад 0

У звільнених від російських військ районах Херсонської області та у Херсоні запрацювали додаткові центри видачі гуманітарної допомоги.
Як передає , про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє у .

«У Херсонську область продовжує надходити гуманітарна допомога від міжнародних донорів та з інших областей України. Щодня сюди привозять тисячі тонн продуктів харчування, засобів гігієни та інших необхідних речей», — ідеться в повідомленні.

Для зручної логістики розгорнуто додаткові пункти роздачі, які працюють щоденно з 10:00 до 14:00. Отримувачі допомоги повинні мати при собі паспорт та ідентифікаційний код.

Гуманітарні центри Херсонської ОВА працюють у Херсоні за адресами: вулиця Московська, 30; вулиця І. Куліка, 149; вулиця І. Куліка, 131; проспект Ушакова, 35-а (ТЦ «Адмірал»); вулиця Перекопська, 16 (Дніпровський райвиконком); провулок Маяковського, 1 (школа №28); проспект Будівельників, 10 (поліклініка №2); вулиця Антона Головатого, 7 (школа №8); вулиця Карбишева, 11 («Херсонліфт»); вулиця Суворова, 29 (Корабельна райрада); вулиця Маяковського, 18; вулиця Промислова, 24 (школа № 23). Крім того, в Антонівці: вулиця 22-га Східна, вулиця Центральна, 48а; у Степанівці: вулиця Джона Говарда, 63; у Станіславі: Білозерське шосе, 43; у Комишанах: вулиця Центральна, 81-а (Старостат); у Зеленівці: вулиця Лесі Українки, 7 (Старостат); в Чорнобаївці: вулиця Покровська, 45.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонський хлібзавод завезли вдосталь борошна і випікатимуть хліб.