На Херсонщині відновили ще два мости, які зруйнували російські війська

9 месяцев назад 0

У Бериславському районі на Херсонщині полагодили ще два мости, які знищила російська армія.

Про це у Telegram  керівник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За даними міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, міст через Інгулець відбудували військові Першої окремої бригади імені князя Лева Державної спеціальної служби транспорту завдяки донорам UNITED24.

Що відомо про відновлені мости та переправи на Херсонщині ​У квітні 2023 року на Херсонщині відновили міст на автодорозі Заповіт — Бобровий Кут, який у травні 2022 року зруйнували російські війська.
Працівники служби відновлення та розвитку інфраструктури Херсонської області звели тимчасові об'їзди двох зруйнованих мостів на дорозі Мар'янське – Берислав. Вони спростять рух транспорту та покращать логістику з Херсоном та Дніпровщиною.
На Херсонщині поблизу Великої Олександрівки завершують будівництво тимчасового мосту.
На Херсонщині, у селі Правдиному, відновили міст через зрошувальний канал, який зруйнували російські військові під час окупації.
На Херсонщині облаштували тимчасовий міст через річку Інгулець, на дорозі Шостакове – Старосілля. Міст, який раніше сполучав населені пункти, повністю зруйнували російські окупанти.
На Херсонщині завершили облаштування тимчасового мосту через річку Інгулець, що сполучає селище Калинівське та село Краснолюбецьк.
На Херсонщині відновили проїзд дорогою між населеними пунктами Велика Олександрівка та Трифонівка.