На Херсонщині відомий джазовий фестивать пройде у новому форматі

3 года назад 0

Цьогорічний Koktebel Jazz Festival пройде на Арабатській Стрілці з 29 серпня по 2 вересня і спробує новий для себе формат творчих резиденцій.
Джаз Коктебель оголосив лайн-ап, який, як і в усіх інших українських фестивалів через карантинні обмеження, підбирався переважно з українських музикантів.
Про це Суспільному повідомила PR-комунікаційниця Дарія Литвинова.
За її словами, ще однією особливістю лайн-апу Koktebel Jazz Festivalцього року стане акцент на новій українській музиці. Відбір на Open Music Resedence проводився дуже прискіпливо й останні учасники — гурт TemberBlanche були обрані на великій Koktebel Jazz Festival Pre-party на Нижньоюрківській.
Серед хедлайнерів фестивалю — Вагоновожатые, Гурт [О], AFRO DVIZH, OTOY, Atomic Simao
Окремо діятиме артпрограма від резиденції Artishok: нічні кінопокази сучасного кіно, нічні театральні джаз-читання “Вдих видих” від режисера Євгена Степаненка.
Ще однією подією фестивалю стане перший Кримський медіафорум, присвячений питанню та проблемам окупованого Криму. Він відбудеться 1 вересня у рамках резиденції “О!Крим”. На форумі будуть порушені теми рівня прав і свобод на окупованій території, питання культурного виміру, погіршення екологічної ситуації. Трансляція форуму відбуватиметься онлайн — у соцмережах і на сайті Крим.Реалії.
Суспільне.Херсон