На Херсонщині відправляють призовників на строкову службу до лав Збройних сил України

3 года назад 0

Відповідно до указу Президента України №71/2021 з 1 жовтня 2021 року розпочався призов громадян України на строкову військову службу у Збройні Сили України, який триватиме до грудня.
29 вересня Кабінет міністрів затвердив чисельність строковиків у кількості 13 575 осіб, із них: до лав Збройних сил – 6 500 осіб, Національної гвардії – 4 775 осіб, Державної прикордонної служби – 1 700 осіб, Державної спеціальної служби транспорту – 600 осіб.
В рамках призовної кампанії «Осінь-2021», 07 жовтня 2021 року, в Генічеському районні відбулась осіння відправка призовників до лав Збройних Сил України. Інформує Генічеська районна державна адміністрація.
Проводжати призовників прийшли їхні рідні та близькі. Далі, під супроводом начальника призову Генічеського РТЦК та СП майора Сергія Тарасіча, майбутні захисники прибули до Херсонського обласного збірного пункту.
Ми дякуємо батькам за те, що змогли виховати та привити любов до України, адже захищати Вітчизну, її суверенітет та цілісність для кожного свідомого чоловіка є священним обов’язком.