На Херсонщині відвідувачам центрів вакцинації вручають квитки до дельфінарію — новости херсона

3 года назад 0

З настанням осені значно пожвавилась робота центрів та пунктів вакцинації населення з метою запобігання захворюванню на COVID-19.
І це цілком зрозуміло, оскільки з початком перших холодів значно зростають ризики для організму. Отож саме час скористатися необхідними профілактичними заходами, які надаються безкоштовно. Медики кажуть: у ці дні особливо активно вакцинуються мешканці Скадовської та Голопристанської міських громад, повідомляють у Скадовській райдержадміністрації.
Тут, як відомо, триває акція, яку започаткувала ініціативна група «Скадовськ без ковіду» — надати можливість для перегляду вистави дельфінарію «Акварель» кожному 500-му вакцинованому. У Голій Пристані днями призовий сертифікат отримав уже п’ятий учасник, а у Скадовську вручено вже шість сертифікатів для перегляду вистави з дельфінами та морськими котиками.
Незабаром спеціальні квитки знову отримають ті громадяни, що подбали про захист від небезпечної хвороби не лише себе, а й близьких. Зрештою, вакцинація – це турбота про всіх і кожного. Тому не зволікайте – запрошуємо з метою своєчасної турботи про своє здоров’я і самопочуття зробити щеплення за місцем проживання.