На Херсонщині встановили ще три мобільні укриття від Українського Червоного Хреста

6 месяцев назад 0

На Херсонщині встановили ще три мобільні укриття поблизу амбулаторій та місць скупчення людей від Українського Червоного Хреста.
Як передає , про це у  повідомляє Український Червоний Хрест.

«Сьогодні на Херсонщині встановлено ще три укриття від Українського Червоного Хреста. Відтак, мобільні залізобетонні конструкції доставили у села Чорнобаївка, Станіслав та у смт. Білозерку», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, укриття встановлені поблизу амбулаторій та місць скупчення людей. Наступного тижня заплановано доставку ще двох укриттів для потреб Дар'ївської громади.

Загалом у рамках даного проєкту за підтримки Швейцарського​ Червоного Хреста планується д​оставити та встановити ще 13 мобільних укриттів для потреб Херсонської області до кінця цього року.Підкреслюється, що у липні цього року Український Червоний Хрест у співпраці із Мінреінтеграції встановив 10 мобільних укриттів у Херсонському та Бериславському районах Херсонської області в населених пунктах, що розташовані вздовж Дніпра. Площа кожного укриття 10 метрів квадратних, в них одночасно можуть перебувати від 10 до 15 людей.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській громаді відремонтували та облаштували 39 найпростіших укриттів та 23 сховища.