На Херсонщині у зруйнованому армією РФ Посад-Покровському встановили 25 модульних будинків

1 год назад 0

На Херсонщині, у зруйнованому російською армією селі Посад-Покровському, триває робота з встановлення модульних будинків триває. Наразі встановили 25 тимчасових помешкань,  у Facebook Чорнобаївська сільська військова адміністрація.

Конструкції для збору будинків були доставлені до села у березні. Їх встановлюють на території приватних домогосподарств для людей осіб, які втратили житло.
"328 збірних конструкцій модульних будинків надала шведська служба цивільного захисту зі стратегічних резервів Європейського Союзу шляхом реалізації Механізму цивільного захисту ЄС" , — йдеться у повідомленні.Що відомо

  • У Посад-Покровському на Херсонщині до повномасштабного вторгнення Росії проживали 2240 людей, під час війни залишалось до двадцяти. Інфраструктура та приватні будинки зруйновані.
  • Президент Зеленський побував на одному з енергетичних об’єктів Херсонської області та поспілкувався із жителями Посад-Покровського. Обговорювали ситуацію із забезпеченням електроенергією населених пунктів Херсонщини.