На Херсонщині з’явився динозавр

5 лет назад 0

У стилі «Парку Юрського періоду». Черговий шедевр створив кулібін із Білозерки Сергій Демченко, повідомляє "Новий день".

Майстер зі стімпанку щойно завершив скульптуру велетенського динозавра. Висота – 2 метри, довжина – 3 метри. Габарити нової роботи художника вражають. Фігуру тварини з тих, які багато мільйонів років тому вимерли на землі, автор створив з автомобільних запчастин. Праобразом слугувала картинка з інтернету, на якій було добре видно анатомічні характеристики динозавра.

Найскладніше було зробити грудку, так звану луску гігантського ящура, яка виконана з кілець двигунів. Необхідні запчастини художник знайшов просто на пункті прийому металобрухту. Кільця були досить великими і їх довелося розрізати ножицями по металу. Цікаво, що це вже не перший динозавр у білозерського кулібіна.

 

– Я вже збирав динозавра, але він був набагато скромнішим. Поїхав до Миколаєва, — розповів автор.

Нинішнього гіганта автор виготовив на замовлення. Незабаром динозавра встановлять біля одного з офісів у центрі Херсона. Найбільша ж скульптура Сергія Демченка – рухливий трансформер, а в його подальших планах створити транформера, який би дистанційно стріляв феєрверками.