На Херсонщині за минулу добу поліцейські розшукали двох зниклих неповнолітніх

2 года назад 0

Упродовж минулої доби працівники поліції розшукали 17-річного хлопця з Херсона та 16-річну дівчину з Бериславського району, які після навчання не повернулися додому. На встановлення місцезнаходження неповнолітніх правоохоронцям знадобилося кілька годин. З підлітками все добре, нині вони вдома з рідними.
Про зникнення в одному з сіл Бериславського району 16-річної дівчини в поліцію повідомила її тітка. Жінка пояснила, що племінниця нині мешкає з нею і раніше з дому не тікала. Поліцейські поспілкувалися з однокласниками та вчителями зниклої і ті повідомили, що бачили, як дівчина їхала з батьками, які мешкають в іншому селі.
Правоохоронці приїхали за адресою проживання батьків і виявили неповнолітню у них. Дівчина пояснила, що забула попередити тітку, що поїде з батьками. Ювенальні поліцейські провели з дівчиною профілактичну бесіду.
В Херсоні у поліцію звернулася місцева жителька із заявою про зникнення 17-річного сина. Жінка розповіла, що зі слів сина, він перебуває у свого батька. Але чоловік слухавки не брав, як згодом і син. Працівники поліції встановили місце проживання чоловіка і виїхали туди. З’ясувалося, що хлопець перебував з батьком. Неповнолітній зателефонував матері і пояснив, що з ним все добре і він побуде в гостях у батька. З хлопцем ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду.
Відділ комунікації поліції Херсонської області