На Херсонщині за вихідні дні поліцейські розшукали 5 зниклих безвісти неповнолітніх

2 года назад 0

На території Херсонської області за вихідні дні працівники поліції встановили місцезнаходження 5 зниклих безвісти неповнолітніх віком від 5 до 15 років. З дітьми все добре, поліція та служба у справах дітей встановлюють причини та умови, через які діти залишили домівки.
У Бериславський районний відділ поліції звернулася жителька одного з сіл і повідомила, що її 15-річний син ввечері пішов на волейбольний гурток і до ночі додому не повернувся. Поліцейські поспілкувалися з друзями хлопчика і встановили його місцезнаходження. Неповнолітній гуляв разом з друзями, з ним було все добре. Поліцейські відвели хлопця додому та провели з ним виховну бесіду.
В поліцію надійшло повідомлення від жительки Ювілейної територіальної громади. Вона розповіла, що зникли двоє її дітей (6-річний хлопчик та його 5-річна сестричка). Діти гралися на вулиці і додому не повернулися. Поліцейські опитали місцевих жителів та швидко встановили місцезнаходження дітей, які знаходилися вдома у бабусі. Стало відомо, що під час прогулянки діти вирішили піти до бабусі, не попередивши матір. З малолітніми все добре.
У Бериславський районний відділ поліції звернулася 64-річна жінка. Вона розповіла, що її 12-річна онука приблизно о 15:00 пішла з дому і до вечора не повернулася. Правоохоронці поспілкувалися з рідними, друзями дівчинки та через годину встановили її місцезнаходження. Дівчина знаходилася у компанії друзів, з нею було все добре.
В поліцію звернулася 42-річна жителька Олешківської територіальної громади. Вона повідомила, що після конфлікту пішов з дому її 14-річний син. Працівники поліції відпрацювали населений пункт і виявили хлопчика на вулиці. Він пояснив, що посварився з мамою і вирішив прогулятися. З хлопцем поліцейські провели профілактичну бесіду.
16 січня в поліцію звернулася 34-річна жителька Херсона. Вона повідомила, що її 12-річний син пішов гуляти і не повернувся. Працівники поліції почали проводити розшукові заходи, відпрацювали коло знайомих хлопчика, поширили орієнтування з фото зниклого у соцмережі. На орієнтування активно відгукнулися користувачі соцмереж, які писали повідомлення, де бачили хлопчика. Завдяки цьому поліцейські встановили місцезнаходження неповнолітнього. Він перебував у мікрорайоні Шуменський. З хлопчиком було все добре, він пояснив, що гуляв. З неповнолітнім поліцейські провели профілактичну бесіду.
Відділ комунікації поліції Херсонської області