На Херсонщині ЗСУ знищили склад боєприпасів, переправу та три пункти військ РФ

2 года назад 0

Протягом бойового дня Сили оборони півдня завдали ударів по складу з боєприпасами у районі Томиної Балки, понтонній переправі поблизу села Львове, пункту управління 35-ої армії у Каховському районі та двох командно-спостережних пункти російських батальйонних тактичних груп у Миколаївському та Бериславському районах.

Про це  речник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров у підсумковому зведенні за 4 вересня.

За його словами, у південній операційній зоні тривають позиційні бої для покращення положення по лінії фронту. Збройні Сили України завдають ураження з метою порушення управління російських військ і логістичного забезпечення.

"Не даючи ворогу шансів на бойовий успіх та розв'язання питань з логістикою, наша авіація завдала двадцять один удар по його позиціях, опорних та командних пунктах, районах зосередження сил та засобів, а також по транспортно-логістичних об’єктах. Ракетно-артилерійські підрозділи продовжують інтенсивно виконувати вогневі завдання. Переправи через Дніпро і Інгулець перебувають під щільним вогневим контролем", — сказав Назаров.

За інформацією ОК «Південь», впродовж доби війська РФ втратили 104 особи, 6 танків, 9 гаубиць, 26 одиниць техніки та безпілотний розвідник "Елерон-10".