На набережній Херсона зазвучить старий мотив

4 года назад 0

У наступну суботу, 8-го серпня на набережній в Херсоні відбудеться творчій фестиваль «Шафа!Фест» приурочений до Міжнародного дня молоді, який вдруге за літо збере письменників, бардів та рокерів.
" На початку травня цього року я приєдналася до групи у Facebook "Поетична шафа" та відкрила новий літературний світ як для себе, так і в собі. Полум'я творчого натхнення, яке тліло в мені багато років, спалахнуло знову! І я тут, щоб не дати йому згаснути! Хочу ділитися найновішою поезією та слухати творчість інших авторів, яких продовжую для себе відкривати ", – каже херсонська поетеса Тетяна Леонтьєва.
Кілька тижнів тому авторка дебютувала на "Поетичній шафі" в театрі та відразу перемогла у творчому батлі. Має намір виступати на заході знову – готується до "Шафа!Фесту", що відбудеться у суботу, 8-го серпня, на набережній Ушакова. Приурочений до Міжнародного дня молоді, фестиваль вдруге за літо збере письменників, бардів та рокерів.
"Скіфи" виступатимуть у незвичному для слухачів форматі: " Ми давно думали робити й акустичний формат нашої програми. І нарешті це вдалося. Нещодавно вже презентували публіці кілька пісень у супроводі акустичної гітари та скрипки. Готуємось знову дивувати ", – тримає інтригу вокаліст та засновник рок-банди Олег Зубенко.
Серед рок-гуртів на сцені "Шафи" лабатимуть "Bloom", "Криголам", "Windmusic", "Крылья" (Миколаїв), "Gladium" та "Старый Мотив". Останній існує з 2013 року. Старі-добрі мотиви у виконанні команди звучали не на одній сцені та й неодноразово – на "Шафа!Фесті".
І ось знову хлопці готуються до фестивалю. " Хочемо презентувати нову пісню. Покажемо себе, подивимось на інших. "Шафа" завжди проходить душевно, тому ми з радістю беремо у ній участь", – діляться учасники гурту"Старый Мотив ".
Захід розпочнеться о 17:00 на набережній Дніпра у місті Херсоні. Деталі тут https://www.facebook.com/events/333775981087953/ Організатори нагадують: Не забутьте взяти захисні маски та під час фестивалю дотримуйтеся соціальної дистанції!