На пропускному пункті в Криму виник величезний затор з херсонського напрямку

5 месяцев назад 0

Бажаючих тікати стало надто багато

Окупанти та колаборанти починають розуміти, що перебувати на окупованих територіях України їм залишилося недовго. І це розуміння іноді призводить до паніки та критичних ситуації.

На пропускному пункті  Джанкой , як і всюди, часом трапляються затори. Але  через підконтрольні окупантам джерела дізнався, що 24 листопада 2023 року становище там було настільки проблемним, що КПП деякий час навіть не працював. А коли запрацював, то не без труднощів, але достатньо швидко вдалося пропустити близько двох десятків легкових автомобілів з херсонського напрямку.

Найбільш цікавим тут є інше: з того ж напрямку рухалися вантажівки, і їх було значно більше, близько трьох сотень. Вже доводилося повідомляти, що окупанти на деяких окупованих територіях Лівобережжя Херсонщини за живих мешканців виносили з будинків все, що мало хоч якусь цінність, і вивозили все саме на вантажівках. Якщо в черзі на КПП були і подібні авто, то ворожі сили явно розуміють, що їм краще тікати, доки ЗСУ дають можливість це зробити.