На території Херсонської області відділи ДРАЦС тимчасово не працюють

2 года назад 0

Адміністративні послуги з державної реєстрації народження, смерті, шлюбу, розірвання шлюбу та зміни імені відділами ДРАЦС у місті Херсон та Херсонській області тимчасово не надаються.

Центрально-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції повідомляє, що з 1 липня на території міста Херсон та Херсонської області відділи державної реєстрації актів цивільного стану Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) тимчасово не працюють у зв’язку зі встановленням простою.

«З цієї ж дати адміністративні послуги з державної реєстрації народження, смерті, шлюбу, розірвання шлюбу та зміни імені відділами ДРАЦС у місті Херсон та Херсонській області тимчасово не надаються», — сказано у повідомленні.

Зазначається, що з питання отримання вищевказаних адміністративних послуг громадяни можуть звертатися до відділів ДРАЦС Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Одеса) у Миколаївській та Одеській областях, а також відділів державної реєстрації актів цивільного стану інших міжрегіональних управлінь Міністерства юстиції України.