На ТОТ Херсонщини занепокоїлись проблемою укриттів

2 месяца назад 0

У Херсонській області на тимчасово окупованих територіях занепокоїлись проблемою укриттів.
Окупаційний уряд ухвалив відповідну постанову, яку опублікували у відкритих джерелах.
За нею управлінню з надзвичайних ситуацій, цивільної оборони та мобілізаційної роботи адміністрації незаконного губернатора та окупаційного уряду доручили до 1 лютого кожного року визначати загальну потребу у захисних спорудах та інших об’єктах цивільної оборони.
Також управлінню доручили ведення обліку існуючих об’єктів і тих, які створюються, розробку плану створення об’єктів цивільної оборони, контролювання створення об’єктів, збереження та підтримка існуючих об’єктів цивільної оборони у стані постійної готовності до використання.
Незаконним виконавчим органам ТОТ Херсонщини доручили до 20 січня кожного року визначати свої потреби в об’єктах цивільної оборони. Також вони мають визначати потреби підконтрольних державних установ і підприємств.
Після визначення потреби інформація про неї має надавати до згаданого вище управління адміністрації незаконного губернатора та окупаційного уряду.
Також виконавчим органам доручили контролювати підтримку об’єктів в стані постійної готовності до використання і створення нових об’єктів цивільної оборони.
А окупаційному управлінню МНС Росії у Херсонській області доручили здійснювати організаційно-методичне керівництво над діями виконавчих органів та управління адміністрації незаконного губернатора і окупаційного уряду.