На загарбаній частині Херсонщини готуються до виборів путіна

6 месяцев назад 0

У більшості випадків вибори у Російській Федерації давно вже не є виборами, оскільки переможець навіть не відомий, а призначений заздалегідь. Якщо ж говорити про вибори голови держави, то вже понад ніж два десятиліття такого явища в класичному вигляді не існує.

От і на окупованих територіях Херсонщини вже почалася підготовка до подовження диктаторських повноважень  Владіміра Путіна , повідомляє Гривна. Причому цього разу росіяни з точки зору фальсифікацій перевершили самі себе. Вони вже офіційно перевищили деякі важливі цифри.

Зокрема, член ЦВК РФ  Константін Мазуркєвіч заявив, що для пародії на вибори для окупованих територій Херсонщини планується надрукувати більш ніж півмільйона бюлетенів. Якщо покладатися на статистику Центрвиборчкому України, громадян з виборчим правом останнім часом тут проживало близько чотирьохсот тисяч. Отже, росіяни цілком ймовірно будуть завищувати рівень підтримки свого головного терориста та ініціатора війни проти України.

Схожа ситуація є цілком реальною і у випадку зі штучним збільшенням явки. Для представників РФ тут важливими є не стільки цифри, скільки створення «правильної» телевізійної картинки, як свого часу на Донбасі. Застосовувати репресивні методи вони вміють, тому мешканцям лівого берегу Херсонської області у березні 2024 року доведеться тяжко, якщо тільки ЗСУ не досягнуть на цьому напрямку значних успіхів.